EscapadeMAG

O vară cu ZeZe în bucate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Humus sau burger? Supă cremă de ciuperci sau gulaș de vită? Știi ce, nici nu contează ce preferi. Bun să fie. Și pregătit cu drag și cu ingrediente de calitate. Ei bine, punem rămășag că așa va fi dacă alegi ZEZE Bistro. Cea mai nouă și mai caldă locantă din Otopeni. 

 

La ZeZe, vei putea găsi 40 de locuri bine împărțite, o atmosferă prietenească, oameni faini și multă bucurie într- o braserie intimă și cochetă

Vara vine la Zeze Bistro

”Zeze e o locație atipică. Zeze e un loc fain de întâlnire pentru prieteni și pentru familiile dornice să se reunească și să se răsfețe cu ceva bun gătit de chef-ul Damian. Meniul ZeZe Bistro are la bază atât preparate culinare clasice, cât și rețețele proprii ale bucătarului. Câteva dintre secretele lui? Sfecla coaptă, un ingredient de bază al burgerilor vegani, arpacașul, edamame sau salsa de trufe. Și lista bunătăților nu se oprește aici.

Zeze Bistro își deschide oficial porțile azi, la mijloc de iunie, deși bucătăria acestuia a luat contact cu iubitorii de mâncare din timpul pandmiei, însă cu un meniu restrâns. De azi, însă, poți mânca chiar la ZeZe, în interior, poți să cunoști echipa și să te lași încântat de priceperea lor.

Mâncare bună de la Zeze Bistro

ZeZe este o locație gastro care s-a deschis în 2020, imediat după lockdown. De ce? Explicația e simplă. Proprietarii au vrut să exprime o stare pe care o simțeam cu toții, claustrați în case. De fapt, chiar pandemia a fost cea care i-a determinat să demareze un asemenea proiect de food. ”Stăteam acasă și aș fi vrut să mănânc bine, iar din zona Ilfov nu prea aveam niciun  loc de unde să comand.
Acum, odată perioada critică a pandemiei depășită, avem șansa să ne primim clienții în spațiul din Otopeni. Vrem să fie un loc plăcut, unde să ne simțim ca între prieteni!” spune Andrei Enescu, proprietar Zeze Bistro.

Promoții marca Zeze Bistro

Deschiderea oficială de la Zeze Bistro aduce și o avanlanșă de promoții. Vineri e seara burgerilor, ceea ce însemnă că primești doi la preț de unul (al doilea burger este de același tip cu cel comandat), apoi sâmbătă e seara fetelor, ceea ce le garantează un desert sigur din partea casei la comenzi de minim 100 de lei.

Apoi, promoțiile continuă la ciorbe, meniuri de familie, de post și deserturi. Timp și doritori să fie!Așadar, ia aminte! Dacă ți s-a făcut poftă de ceva bun din meniul celor de la ZeZe Bistro, nu ezita! Fă-ți rapid pofta și comandă ce visezi prin Foodpanda, Glovo sau Takeaway. Sau urcă-te în mașină/ în autobuz, în Uber și dă o raită pe la bistro.

Hai și tu la ZeZe Bistro. Str 23 august nr 2, Bloc 1-2, Otopeni, Ilfov.

Lasă un răspuns

Pin It