EscapadeMAG

Biutiful Downtown by Fratelli din Timpuri Noi Square în finala RBDA

Pinterest LinkedIn Tumblr

Proiectul de birouri Timpuri Noi Square, deținut de Vastint Romania, adaugă încă un plus pe lista punctelor sale forte. De data aceasta, este vorba despre terasa Biutiful Downtown, situată în piațeta proiectului, un concept comun Fratelli Grup și Vastint, care se află în finala competiției Restaurant Bar & Design Awards 2023.

 

Design-ul locației Biutiful Downtown a fost realizat de echipa de arhitecți de la Twins Studio, aceiași care au proiectat și Carnivale Food Market, un alt proiect Horeca deținut de Fratelli Grup în Timpuri Noi Square.

 Timpuri Noi Square, pol urban dinamic

Suntem extrem de bucuroși și, totodată, onorați de nominalizarea terasei Biutiful Downtown by Fratelli în cadrul finalei RBDA 2023, spune Sorin Macoveiu, Director Comercial la Vastint România. ”Clasarea lor pe lista scurtă a finaliștilor este o recunoaștere a calității unui proiect extrem de drag nouă, care dovedește încă o dată valoarea întregii locații Timpuri Noi Square.”, punctează acesta.

Biutiful Downtown by Fratelli din Timpuri Noi Square în finala RBDA

Colaborarea dintre Vastint și Fratelli Grup a debutat în anul 2017, odată cu finalizarea primei etape de dezvoltare a proiectului Timpuri Noi Square.

Cu toate că este unul dintre cele cinci centre urbane care traversează inima Bucureștiului și una dintre piețele importante ale Capitalei, Timpuri Noi nu a avut parte de recunoașterea publică necesară până la momentul dezvoltării Timpuri Noi Square în 2017.

Azi, Timpuri Noi Square este un proiect arhitectural foarte bine conectat cu toate celelalte zone ale orașului, atât la capitolul transport public, cât și rutier.

Aflat în mijlocul unei zone dense de aglomerare rezidențială, conceptul Timpuri Noi Square a contribuit prin lansarea sa la dezvoltarea rapidă a pieței de servicii locale, dar și la sporirea interesului pentru spații de birouri și locuințe. Aceste sunt doar câteva dintre argumentele care i-au convins și pe cei de la Fratelli Grup să aleagă Vastint drept partener.

Fratelli, colaborare de succes

Calitatea înaltă a serviciilor oferite în locațiile gestionate de Fratelli Grup și reputația excelentă a acestui brand au fost foarte importante pentru noi atunci când am pus bazele acestei colaborări, în timp ce pentru ei, proiectul nostru a întrunit atât arhitectural, cât și conceptual toate cerințele necesare luării deciziei de a deschide o nouă locație în Timpuri Noi Square.”, punctează Directorul Comercial Vastint România.

Carnivale Food Market și Biutiful Downtown, cele două locații operate de Fratelli Grup în clădirile de la Timpuri Noi Square, au devenit rapid punctul central de interes al proiectului. Design-ul atipic pentru un parter de clădire de birouri creează o atmosferă aparte, care surprinde, atrage și reprezintă o alternativă creativă de evadare atât pentru oamenii care lucrează în zonă, cât și pentru cei care vor să descopere un loc inedit în alte zone decât nordul Bucureștiului.

Carnivale Food Market și Biutiful Downtown by Fratelli din cadrul Timpuri Noi Square au momente de vârf ale traficului la prânz și seara. Angajații din zona de birouri profită de conceptele de meniuri de prânz, ceea ce dovește o prezență solidă în Carnivale Food Market, mai ales în zilele săptămânii, pe când serile și weekend-urile sunt vedete pentru Biutiful Downtown.

Ne dorim să nu ne oprim aici și să extindem parteneriatul de succes dintre Vastint România și Fratelli Grup. Spațiile noastre inovatoare, care revoluționează conceptul de clădiri de birouri, și calitatea înaltă a serviciilor oferite de Fratelli Grup oferă oaspeților experiențe extraordinare, fie că vorbim de momente de relaxare în timpul unei pauze de la birou, fie în timpul liber.”, a declarat Sorin Macoveiu.

 

 

 

Lasă un răspuns

Pin It