BeautyMAG

Wella Elements Pouches = sustenabilitate și îngrijire naturală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Știm că plasticul este un pericol pentru mediu, dar în același timp nici nu putem renunța complet la el, cel puțin deocamdată. Dar putem să-l reciclăm, să reducem consumul și să eliminăm deșeurile din rutina zilnică. Wella Professionals crede într-o lume mai bună și caută în permanență soluții pentru a reutiliza plasticul existent și a limita producerea lui, respectiv poluarea. De azi, avem la îndemână Wella Elements Pouches.

 

În 2021, Wella Professionals a lansat noua gamă ELEMENTS, cu până la 99% ingrediente de origine natural. Fără sulfați, fără siliconi, fără ingrediente derivate din animale Și cu…ambalaj responsabil. Elements sunt produse  delicate, special create pentru sănătatea părului și a scalpului.

Noile produse Elements pot fi catalogate „verzi”, pentru că folosesc ambalaje din plastic reciclat, dar și pentru că au formule cu până la 99% ingrediente de origine naturală.

Ambalaje sustenabile

În 2022, Wella Professionals lansează Wella Elements Pouches, ca sa vină în întâmpinarea dorinței a peste 73% dintre consumatori, care sunt înclinați să-și schimbe obiceiurile pentru a reduce impactul asupra mediului.

Noile pungi-rezervă ale produselor Wella Professionas Elements pot fi utilizate atât la salon, dar și acasă, ca o alternativă ecologică la sticlele și borcanele clasice. Acestea au 25% plastic reciclat și pot fi ușor de folosit datorită noii invenții Wella: stația de reîncărcare (exclusiv pentru salon), un sistem de pompare a dozei potrivite, fabricat din 92% plastic reciclat.

Formulă bogată în ingrediente naturale

Noile formule ale produselor Elements pentru îngrijirea părului și scalpului au o mare concentrație de ingrediente de origine naturală, dar nu conțin siliconi, sulfați sau ingrediente de origine animală.

Și cum frumusețea părului începe de la scalp, noile game Elements sunt destinate nevoilor pielii capului și implicit sănătății părului, oferindu-i netezire, strălucire și protejându-l în același timp de stresul mecanic. Toate produsele au un parfum proaspăt, inspirat din pădurea verde a Amazonului. Și asemenea unui parfum, vei descoperi aromele în trei note, cea de vârf, cu busuioc, nufăr, carambola și mandarină, cea de mijloc, dată de geranium african, azalee și frunze de coacăz negru și nota finală, cu lemn de cedru, ambră și mosc.

Soluții pentru un scalp normal

Dacă te numeri printre norocoasele cu un scalp fără probleme, un șampon, un balsam și o mască sunt toate produsele de care părul tău are nevoie pentru a arăta superb. Poți încerca Elements Renewing – șampon, balsam și mască –, ce conțin aloe vera, extract de măsline pentru o îngrijire profundă și vitamina E, ce reduce deteriorarea părului prin limitarea radicalilor liberi. Șamponul Renewing curăță delicat părul, oferind o spumă bogată, fără a îndepărta hidratarea naturală a acestuia. Părul este revitalizat, neted și strălucește de sănătate. Balsamul Renewing revitalizează și catifelează părul, iar masca Renewing oferă o hidratare intensă, netezește cuticula și protejează părul de aspectul frizz și rupere.

Scalpul uscat și sensibil are un aliat

Pielea scalpului se descuamează de zici că ai mătreață. Ba uneori te mănâncă îngrozitor și nu reușești în niciun fel să scapi de această senzație. Sunt simptome ale scalpului uscat și sensibilizat. Pielea sensibilă și deshidratată are nevoie de o îngrijire suplimentară, iar gama Elements Calming – șampon, balsam și mască – restabilește confortul în timp ce îndepărtează ușor impuritățile. Însă, rutina de îngrijire se poate completa cu serul calmant, care, datorită glicerinei vegetale readuce confortul scalpului și îl hidratează. Se poate aplica pe scalp, după spălare și apoi se masează blând. Și poți sta fără grijă, nu va afecta volumul părului.

Scalpul gras impune o curățare profundă

Gama Elements Renewing – șampon și balsam – poate să nu fie întotdeauna suficientă pentru un scalp plin de sebum. Wella Professionals lansează un produs cu o acțiune mai profundă de îndepărtare a impurităților: Purifing Pre-Shampoo Clay, ce conține argilă caolin, care absoarbe excesul de sebum și restabilește echilibrul. Se aplică pe scalpul uscat, cu 3-5 minute înainte de șamponare. Curăță în profunzime și reechilibrează scalpul, iar părul devine mai ușor de coafat, mai strălucitor și mai catifelat, fără a fi încărcat.

Sfaturile experților Wella Professionals

  • Pentru un păr cu multe impurități, șamponează părul de două ori!
  • Dacă folosești la final apă rece pentru clătirea părului, beneficiile vor fi foarte mari pentru persoanele cu scalp gras pentru că apa rece va ajuta la închiderea glandelor sebacee.
  • Evită aplicarea de căldură puternică pe păr și nu folosi produse de coafat direct pe scalp.
  • Folosește un șampon blând care va păstra aciditatea naturală și va echilibra hidratarea atât a scalpului, cât și a părului. Acest lucru este important dacă părul trebuie spălat des. Șamponul nostru Calming este suficient de blând pentru utilizare frecventă.
  • Ai grijă să clătești părul cu atenție, să nu lași resturi de produse pe scalp.
  • Cele mai uzuale semne pentru scalpul sensibil sunt tensiunea, înroșirea și senzația de mâncărime.
  • Sensibilitatea pielii apare la schimbarea anotimpurilor. Scalpul poate deveni mai sensibil iarna din cauza nivelului de umiditate.
  • Cu cât ești mai în vârstă, cu atât există un risc mai ridicat să te confrunți cu un scalp uscat. Dacă apar semnele unui scalp sensibil, e bine să alegi produse de îngrijire care să-l calmeze.

 

Lasă un răspuns

Pin It