BeautyMAG

Vrei bucle elastice cu efect natural? Evită electrizarea!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Avem momente în viața când toate, dar toate, ne dorim păr ondulat! Și atunci, ce avem de făcut? Păi, e logic! Să le creăm sau să îi cerem stilistului să ne ajute să le obținem.

 

E bine să știi că buclele au nevoie de îngrijire suplimentară pentru a-şi păstra forma. Ce tip de tratament? Iată detalii de la Cristina Scrisu, Brand Ambasador System Professional.

“Doamnele cu bucle naturale preferă un păr ușor de controlat și fără volum artificial. În general, își modifică forma la umiditate ridicată, deoarece firul este poros. Este important să folosești produse de îngrijire și de coafare pentru definirea buclelor și pentru evitarea electrizării,” explică specialistul System Professional.

Vrei bucle elastice cu efect natural? Evită electrizarea!

Uscarea părului ondulat cu ajutorul difuzorului îți poate lua mult timp. Ce poți face? Pentru a grăbi puțin lucrurile, apelează la o cremă de stilizare pentru a le conferi suplețe!

„Fii atentă să îndepărtezi excesul de apă cu ajutorul unui prosop și să folosești uscătorul de păr setat pe intensitate mică pentru a nu electriza buclele sau a le strica forma. Dacă preferi să lași părul să se usuce natural, răsucește pe degete buclele pentru a le da mai multă suplețe”, precizează Cristina Scrisu.

Smoothen Curl Definer de la System Professional

Alege o cremă ce oferă elasticitate.  Smoothen Curl Definer de la System Professional este aliatul tău. Buclele devin uniforme și pline de mișcare. Datorită efectului antistatic, crema poate fi folosită și ca bază pentru styling, creând bucle elastice, bine definite pe păr uscat. Un cocktail de ingrediente prețioase precum uleiul de avocado și extractul de cașmir netezește suprafața firului, oferă suplețe și elasticitate părului.

Sfatul hairstylistului: “Distribuie o cantitate mică de produs pe părul proaspăt spălat și sters cu prosopul și formează buclele. Apoi, usucă părul cu ajutorul difuzorului sau lasă părul să se usuce liber. Dacă vrei să dai textură părului și bucle bine definite, folosește produsul pe părul uscat, ”  explică specialistul System Professional.

Preț recomandat Smoothen Curl Definer de la System Professional: RON 133

Lasă un răspuns

Pin It