BeautyMAG

Uriage, o apă termală cu efecte miraculoase pentru ten

Pinterest LinkedIn Tumblr

Uriage, cea mai bogată apă termală în minerale și oligoelemente, cu o concentrație de 11000 mg/L, sărbătorește 30 de ani de grijă pentru piele. Alege Uriage, o apă termală cu efecte miraculoase pentru ten.

 

Uriage marchează cei 30 de ani de inovație în domeniul îngrijirii pielii, lansând an de an game noi de produse inovatoare ce conțin această apă termală cu efecte spectaculoase!

Uriage, o apă termală cu efecte miraculoase pentru ten

Apa termală Uriage provine din Alpii Francezi și are proprietăți unice: este izotonică, hidratantă, reface bariera cutanată, vindecă, neutralizează radicalii liberi și calmează iritațiile. Ploaia care cade în Alpii Francezi este filtrată timp de 75 de ani prin 8 șisturi cristaline, până la o altitudine de 420 m, și îmbogățită cu minerale și oligoelemente – calciu, sodiu, zinc, cupru, clor, siliciu, magneziu, potasiu, mangan – apoi izvorăște în inima satului Uriage-les-Bains, lângă Grenoble. Datorită acestor ingrediente, bariera cutanată este întărită, pielea devine mai protejată și mai hidratată, ceea ce o recomadă în afecțiunile dermatologice, reumatologice, ORL și, desigur, în tratamentele spa sau chiar în tratamentele post-cancer. Această apă miraculoasă este ideală pentru toate tipurile de piele, pentru toate vârstele și pentru toate nevoile!

Puterea apei termale în creme

La baza fiecărei formule a produselor Uriage stă această apă unică, ce ajută la regenerarea și hidratarea pielii, limitând pierderile de apă. Fie că folosești o cremă de hidratare, o mască sau o cremă pentru protecție solară, tenul va fi răsfățat și echilibrat.

7 cauze ale deshidratării pielii

Fumatul și soarele sunt cei mai importanți factori care duc la deshidratarea pielii. Acestora le urmează variațiile de temperatură, alcoolul, alimentația, produsele de igienă și stresul. Tenul devine tern, își pierde strălucirea, pare obosit, apare senzația de piele care ține, iar machiajul nu rezistă în ciuda folosirii celor mai bune și rezistente produse. Soluția este hidratarea. Și cine ar putea să o facă mai bine decât o apă termală sau un produs de hidratare îmbogățit cu apă termală?

De ce avem nevoie de apa termală Uriage?

Pentru că apa termală Uriage aduce confort și este ideală pentru îngrijirea zilnică. O putem folosi după epilat, după demachiere, peste machiaj, pentru un plus de hidratare sau pur și simplu pentru răcorire și calmarea iritațiilor ce pot apărea în orice anotimp. Mai mult, apa termală Uriage limitează degradarea celulară a ADN-ului după expunerea la razele UV. O regăsim și în Esența termală Eau Thermale, care, în plus, este îmbogățită cu calciu și magneziu, cu inulina (un prebiotic ce reechilibrează microbiomul pielii), cu extractul de arbore de mătase, ce crește luminozitatea, cu acid hialuronic, pentru a umple ridurile și a reda hidratarea. Esența termală este produsul hibrid perfect între o esență, un ser și o cremă hidratantă și este extrem de simplu de folosit, se aplică 3 picături în palme și se întinde pe față, începând din centru spre exterior.

Păstrează hidratarea toată vara!

Menținerea hidratării este esențială atât pentru păstrarea pielii catifelate, strălucitoare, cât și pentru a da rezistență machiajului. Ba chiar și bronzul va dura mai mult pe o piele bine hidratată și protejată de soare.

Soarele acționează în orice lună a anului

E adevărat că iarna nu este cald, însă razele UV acționează, mai ales cele UVA, pe care nu le simțim pentru că nu produc căldură, dar ele pătrund adânc în piele și fac deteriorează ADN-ul celular cauzând fotoîmbătrânirea. Deși considerăm că ne expunem la soare doar în vacanțe, de fapt, 70% din timpul de expunere are loc în afara acestora! Nici norii sau ceața nu opresc razele UV. Ele ajung nestingherite pe suprafața pielii și de multe ori observăm că ne-am bronzat fără să fi stat la plajă, chiar într-o zi mohorâtă. Umbrela nu ne protejează nici ea perfect, pentru că razele UVA, cele care sunt cele mai periculoase, ajung pe piele prin reflexie și ne putem arde stând la umbră. Hidratarea și protecția solară trebuie să meargă mână-n mână pentru a ne păstra pielea tânără și luminoasă cât mai mult timp!

Noua gamă solară Uriage Bariésun

Este potrivită pentru întreaga familie și în orice destinație – la plajă, la piscină, la munte, la terasă, în grădină, atunci când faci sport sau petreci timp în aer liber. Într-un ambalaj ecologic, din carton reciclat și cu doar 10% plastic nou, formulele produselor solare oferă o foarte bună protecție solară, fără să afecteze mediul (nu afectează coralii din ocean).

Noua formulă de bază pentru gama Bariésun are 2 brevete dermatologice care ajută la protejarea împotriva deteriorării celulare și la prevenirea fotoîmbătrânirii și o complexe de filtre atât organice, cât și minerale și, de asemenea, conține apă termală Uriage. Brevetul Telomeres Protect protejează cromozomii, și mai precis extremitățile acestora, telomerii. Uriage a încorporat un extract de Arthrospira Platensis (spirulină), bogat în ficocianină, care este capabil să reducă daunele celulare cauzate de razele UV și lumina albastră și ajută la prevenirea fotoîmbătrânirii.

Complexul Bariésun, care este, de asemenea, brevetat, este o combinație de PVP și Polyquaternium, iar rolul său este de a menține filtrele solare pe suprafața pielii, astfel crescând eficiența fotoprotecției. Formula conține aquaspongine, care mențin pielea hidratată, și vitamina E, un antioxidant puternic.

Și nu în ultimul rând, produsele Bariésun au texturi ușoare, invizibile și senzoriale. Vei descoperi un parfum delicat de portocală, pară, rubarbă, ciclamen, trandafir, cedru, santal, vanilie și mosc, o aromă plăcută ce amintește de vară!

 

 

 

Lasă un răspuns

Pin It