BeautyMAG

Uriage lansează Depiderm – un nou aliat pentru o piele luminoasă și sănătoasă

Pinterest LinkedIn Tumblr

În căutarea unei frumuseți naturale și a unei pielii sănătoase, cu tot mai multe femei dornice să-și îmbunătățească aspectul tenului, Laboratoarele Dermatologice Uriage aduc o inovație semnificativă în lupta împotriva petelor pigmentare. Depiderm, un serum booster cu formula sa revoluționară numită „mela technology” oferă luminozitate și uniformitate tenului. Uriage lansează Depiderm – un nou aliat pentru o piele luminoasă și sănătoasă

 

Cum apare pigmentarea?

Pigmentarea este un răspuns al pielii la atacuri externe sau interne. În interiorul pielii, melanocitele produc melanina. Acești pigmenți sunt apoi transferați către keratinocite prin melanozomi. Keratinocitele care conțin melanină migrează în mod natural la suprafața pielii si constituie astfel unul dintre cele mai importante mecanisme de protectie împotriva radiaţiilor ultraviolete (UV): melanina distribuită uniform protejează pielea împotriva daunelor provocate de soare.Uriage lansează Depiderm – un nou aliat pentru o piele luminoasă și sănătoasă

Depiderm – un nou aliat pentru o piele luminoasă și sănătoasă

Hiperpigmentarea poate apărea atunci când acest mecanism natural este perturbat, iar producția de melanină devine excesivă. Constatăm deci că apar pete brunte localizate (cum sunt petele solare si petele acneice) sau de mare întindere (cum ar fi melasma sau masca din sarcină, numită și cloasma). Expunerea la UV declanșează mecanismul de supraproducție de melanină. Dar acesta nu este singurul factor declanșator: la originea acestui mecanism se poate afla și o inflamație, un dezechilibru hormonal sau stresul oxidativ.

Inovația URIAGE – Booster pentru strălucire

În centrul formulei, găsim mela technology, o inovație bazată pe ingrediente active 100% naturale, care acționează împotriva petelor pigmentare. Cu extract de mazăre și zaharoză pentru a atenua petele, enoxolonă pentru calmare și apă termală Uriage pentru hidratare și protecție, acest complex reprezintă un pas înainte în îngrijirea pielii. Elementul central al formulei este vitamina C stabilizată, un complex în concentrație de 20%, cunoscută pentru eficacitatea sa antioxidantă și capacitatea de a diminua pigmentarea nedorită.

Uriage Depiderm – o piele sănătoasă

Uriage promovează frumusețea reală, oferind o gamă inovatoare și eficientă, ușor de integrat în rutina ta de îngrijire. Această gamă se adaptează la nevoile fiecărei persoane, recunoscând și valorizând diversitatea pielii, fiind testate chiar și pe tenul cel mai sensibil, având un grad de toleranță foarte ridicat, datorită formulei stabilizate de vitamina C și fiind o formulă fără parfum.

Vitamina C

Vitamina C este un ingredient extrem de eficient în îngrijirea pielii și joacă un rol semnificativ în obținerea unui ten luminos și uniform, precum și în reducerea petelor pigmentare. Ajută la neutralizarea radicalilor liberi care pot contribui la apariția petelor pigmentare și a semnelor de îmbătrânire prematură. Prin combaterea acestor radicali liberi, vitamina C protejează pielea și îi conferă un aspect mai sănătos. Vitamina C are capacitatea de a stimula producția de colagen, o proteină esențială pentru elasticitatea și fermitatea pielii. Prin întărirea structurii pielii, vitamina C ajută la reducerea aspectului liniilor fine și la îmbunătățirea texturii pielii, ceea ce contribuie la un aspect mai uniform și mai tânăr. Dar cel mai important aspect, Vitamina C are un rol crucial în procesul de corecție și prevenție a aparițiilor petelor prin reglarea producției de melanină. Ea acționează prin inhibarea enzimei tirozinazei, care este esențială în formarea melaninei. Vitamina C oferă o anumită protecție împotriva radiațiilor UV, principala cauză a pigmentării nedorite a pielii. Deși nu înlocuiește un filtru solar, vitamina C poate ajuta la neutralizarea unei părți din efectele dăunătoare ale radiațiilor UV.

Noul Depiderm serum booster pentru luminozitate conține și niacinamidă

În plus, noul Depiderm serum booster pentru luminozitate conține și niacinamidă. Niacinamida, cunoscută și sub numele de vitamina B3, este un ingredient extrem de benefic pentru sănătatea pielii. În cadrul formulei Depiderm, niacinamida joacă un rol crucial în obținerea unui ten luminos și uniform. Niacinamida ajută la diminuarea excesului de melanină și a petelor pigmentare, contribuind astfel la uniformizarea tonului pielii. De asemenea, are proprietăți calmante, reducând roșeața și inflamațiile pielii și ajută la menținerea nivelului optim de hidratare, ceea ce este esențial pentru o piele sănătoasă și strălucitoare. Niacinamida protejează împotriva factorilor de mediu, oferă o barieră de protecție împotriva agresorilor din mediul înconjurător, precum poluarea și radicalii liberi, care pot contribui la apariția petelor pigmentare.

Inovația Mela Technology

Depiderm adaugă niacinamida în combinație cu complexul brevetat de vitamina C și Mela Technology pentru a obține cele mai bune rezultate în lupta împotriva petelor pigmentare. Acest combo de ingrediente active acționează sinergic pentru a corecta pigmentarea nedorită, a calma pielea și a-i reda strălucirea naturală.

Aliatul pielii tale – Depiderm

Depiderm acționează ca un aliat pentru pielea ta, corectând aceste dezechilibre și ajutând la limitarea efectelor pe care radiațiile ultraviolete sau radicalii liberi le au asupra pielii. Este un serum booster care, într-o singură aplicare, uniformizează, netezește și oferă luminozitate pielii. Un adevărat cocktail ultra performant adaptat tuturor tipurilor de piele și reprezintă primul gest al unei rutine complete pentru un maximum de luminozitate.

Frumusețea autentică este despre a te simți încrezătoare în propria piele, acceptând și apreciind imperfecțiunile care fac fiecare persoană unică. Uriage înțelege această perspectivă și oferă o soluție pentru combaterea petelor pigmentare, fără a nega frumusețea naturală a tenului tău.

 

Produsele din gama URIAGE DEPIDERM sunt disponibile online și în farmacii – atât lanțuri naționale, cât și regionale și independente (Farmaciile Tei & Bebetei, Dr. Max, Help Net, Remedium, Mattca, Morpheus, Nordpharm, Salofarm sau pe platformele e-commerce, precum eMag.ro), iar prețurile lor variază în funcție de complexitatea gamei. Întreabă și tu medicul sau farmacistul despre produsele Uriage și, în funcție de nevoi, alege-le pe cele care ți se potrivesc.

Uriage.ro (Instagram) / Uriage.Romania (Facebook) / Uriage.com/RO/ro (website)

 

Lasă un răspuns

Pin It