BeautyMAG

Tunsoarea preferată de tot mai multe celebrități. Hairstyle Inspiration – Inspiră-te de la Hollywood!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Bobul, în toate variantele sale (inclusiv bobul lung și bobul ondulat), este una dintre tunsorile cele mai adorate de multe celebrități pentru versatilitatea sa. Și pe bună dreptate! Tunsoarea bob oferă eleganță, dar și distincție părului, de asemenea îți permite să obții un look de care nu te saturi ușor. Iată tunsoarea preferată de tot mai multe celebrități.

 

Scurt, mediu sau lung, bobul se adaptează bine oricărui ten (atât deschis, cât și închis), oricărei forme a feței (rotunde sau ascuțite) și oricărui tip de păr, indiferent dacă este drept sau ondulat.

De altfel, inițial un simbol al eliberării, modernității și îndrăznelii, tunsoarea „bob” a captat atenția întregii lumi în 1909, când a fost creată pentru prima dată de stilistul francez, de origine poloneză, Antoine de Paris. Un secol mai târziu, coafura bob continuă încă să fie una foarte apreciată!

Tunsoarea preferată de tot mai multe celebrități

Explicația? Este foarte ușor de întreținut, arată foarte cool, astfel că nici nu e de mirare că bobul a fost adoptat în ultimul timp de tot mai multe vedete de la Hollywood: Kylie Minogue, Halle Berry, Jameela Jamil, Chrissy Teigen, Kate Middleton, Kelly Clarkson, Serena Williams, Jennifer Lopez, Bella Hadid, Eva Mendes, Selena Gomez, Penélope Cruz, Lucy Liu, Kerry Washington, Reese Witherspoon și nenumărate alte personalități care au spus adio șuvițelor lungi în favoarea unui bob cool și atât de versatil.

O tunsoare de lungime medie, texturată, bobul poate fi purtat de oricine. Indiferent de tipul părului sau de fizionomia clientei. Mai mult decât atât: Este ușor de întreținut, de aranjat și pune foarte bine în valoare tehnicile de balayage, foarte în vogă acum,” explică Cristina Parinică, stilist Londa Professional.

Fie că optezi pentru un bon lung clasic (Lob), pentru o variantă asimetrică, texturată sau una cu breton, bobul este cu siguranță coafura momentului, care durează în timp, fără a se demoda. „Tunsorile bob sunt foarte versatile, iar coafarea lor nu necesită multe produse de styling. ”, ne asigură stilistul Londa Professional.

Cu toate acestea, chiar dacă întreținerea de zi cu zi a acestei tunsori este ușoară, trebuie să fii atentă la câteva detalii care fac diferența. „Este important să optezi pentru un balsam de păr care hidratează părul și îi oferă strălucire. Astfel, bobul va fi mai ușor de pieptănat, și, de asemenea, va fi protejat de electrizare și de rupere.”, recomandă stilistul Londa.

Ce alte produse de styling sunt indispensabile pentru un bob impecabil?

În primul rând, trebuie să știi că nu ai de ce să te stresezi în ceea ce privește timpul, pentru că nu trebuie să dedici foarte mult timp coafatului: aspectul messy și texturat este în tendințe. Așadar, ai nevoie de o cremă leave-in, ușor modelatoare pentru un look casual și lejer. În plus, dacă folosești instrumente de styling, ai neapărat nevoie de un produs cu protecție termică și efect hidratant. Dacă, în schimb, îți dorești un efect glossy, mizează pe un produs special pentru strălucire,” ne sfătuiește stilistul Londa Professional.

Fii în tendințe, fii cool!

 

 

 

Lasă un răspuns

Pin It