BeautyMAG

Șamponul mov, un must-have chiar și pentru brunete și roșcate! Tot ce trebuie să știi despre șamponul mov

Pinterest LinkedIn Tumblr

Suntem siguri că ai auzit vorbindu-se, adesea, de minunile pe care le face șamponul mov. Ba că te scapă de tonurile de galben care apar la ceva timp după vopsire, ba că dă un refresh culorii, dar mai ales că poate fi folosit acasă pentru a corecta culoarea părului. Ce zici? O fi adevărat ce ai auzit despre acest produs de îngrijire? Hai să aflăm împreună ce beneficii are șamponul mov.

Ce face mai exact șamponul mov?

De la blondul platinat la părul argintiu, șamponul mov este esențial pentru menținerea culorii între programările de la salon. Pentru că movul este opus tonurilor de galben, acesta nu face altceva decât să neutralizeze tonurile nedorite de pe păr. Chiar și brunetele și roșcatele sunt predispuse la aceste tonuri calde, ceea ce înseamnă că fiind atât de versatil, șamponul mov poate fi folosit chiar și de posesoarele de păr brunet sau roșcat.

Cum să folosești corect șamponul mov?

În primul rând, trebuie să te întrebi cât de des ar trebui să te speli cu șampon mov. Ei bine, acest obicei trebuie să-l ai în funcție de tonurile de galben care se găsesc în părul tău și cât de mult vrei să le controlezi. Dacă nuanța ta actuală este una de blond rece, încearcă să folosești săptămânal șamponul mov pentru a nu lăsa tonurile nedorite de galben să-ți strice look-ul. Poți folosi în acest timp și INVIGO Nutri-Enrich Deep Nourishing Shampoo.

În privința timpului de acționare, află că nu toate șampoanele mov sunt create la fel. Unele sunt mai puternice, în timp ce altele nu au aceeași capacitate de acțiune. Așadar,  pentru diferențe notabile ar putea fi nevoie de 10 minute sau chiar mai mult de atât. INVIGO Blonde Recharge Cool Blonde Shampoo este un produs nou și lucrează excelent cu orice culoare a părului, de la tonurile naturale de blond, până la ciocolatiu.

Ce se întâmplă dacă folosești șampon nou pe părul uscat?

Se zvonește că poți folosi șamponul mov pe părul uscat. Unii spun că efectul ar fi potențat, la fel și beneficiile, dar specialiștii Wella Professionals nu recomandă acest truc. De ce? Pentru că părul este mai poros atunci când este uscat, iar șamponul mov poate fi absorbit neuniform, rezultând un efect pătat și mov.

Șamponul mov poate face părul mov?

Doar pentru că este un șampon mov, asta nu înseamnă că părul va deveni violet. Folosit pe un păr decolorat și vopsit, acesta este menit să neutralizeze tonurile calde fără să afecteze culoarea. Singurul mod în care un șampon mov ar putea determina părul să devină moveste atunci când este lăsat să acționeze prea mult timp. Așadar, asigură-te că îl clătești după cinci minute de când l-ai aplicat.

Poate șamponul mov să usuce părul?

Acest lucru depinde de șamponul pe care-l folosești. INVIGO Blonde Recharge Cool Blonde Shampoo are o formulă care nu usucă și nici nu deteriorează părul. Mai mult, pigmentul mov doar va neutraliza culoarea. Se recomandă folosirea lui alături de un șampon normal și o mască sau un balsam pentru păr, mai ales dacă ai părul uscat.

Poți folosi șamponul mov pe părul decolorate?

Da, acest produs se poate folosi pe părul decolorat. Mai mult, specialiștii Wella Professionals recomandă aest șampon pentru toate nuanțele de blond pentru a ține la distanță tonurile nedorite.

Poți folosi șamponuș mov pe părul blond, șaten sau roșcat?

Din nou, da. Șamponul mov nu este destinat doar părului blond. De asemenea, el poate fi aplicat și pe părul roșcat pentru a estompa tonurile portocalii sau galbene, dar și pe părul șaten sau închis la culoare, mai ales dacă ai balayage.

Lasă un răspuns

Pin It