BeautyMAG

Ritualul de Ziua Îndrăgostiților care te ajută să te simți frumoasă și încrezătoare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Trebuie să recunoaștem că atunci când ne pregătim de Ziua Îndrăgostiților, vrem să arătăm bine atât pentru noi, cât și pentru partenerul nostru. Și aici, e vorba mai mult decât de un ritual care ne ajută să ne simțim frumoase și încrezătoare. Ei bine, vestea bună este că atunci când ești relaxată și fericită se simte atât pe interior, cât și pe exterior. Iată ritualul de Ziua Îndrăgostiților care te ajută să te simți frumoasă și încrezătoare

Iată câteva idei ingenioase pentru cum ar putea să arate rutină ta de frumusețe de Ziua Îndrăgostiților.

Fă o baie relaxantă

Începe cu o baie caldă, în care să adaugi cu uleiuri esențiale care să-ți catifeleze pielea și să-i ofere un miros îmbietor. Încearcă uleiul esențial de rozmarin sau pe cel de lemn de santal pentru a crea o atmosferă romantică. Dacă este ziua în care trebuie să te speli și pe păr, cu atât mai bine. ”Oferă-ți un moment de răsfăț cu șamponul Oil Reflections Luminous Reveal și aplică mai apoi masca Oil Reflections Luminous Reboost pe lungimea părului. Pentru a fi mai eficientă, îndepărtează excesul de apă din păr și amestecă masca cu balsamul Luminous Reveal, apoi pune un prosop pe cap și las-o să acționeze”, ne sfătuiește Antoaneta Stoican, stilist Wella Professionals. Clătește și tadam! Ești gata de seara ta de Ziua Îndrăgostiților.

Dragostea stă în…păr

Imediat după ce ai terminat tratamentul cu masca de păr, continuă să îți arăți dragostea pentru podoaba capilară. Folosește uleiul Oil Reflections Light Luminous Reflective la vârfuri și oferă strălucire părului.

Ai nevoie de luminozitate

Deși masca Oil Reflections va oferi un aspect luminos părului, un machiaj potrivit îți va completa look-ul. Folosește un fond de ten lichid și nu uita de rujul roșu, emblematic pentru Ziua Îndrăgostiților.

Atenție la manichiură

Nimic nu e mai plăcut decât să ai o manichiură impecabilă, iar de Ziua Îndrăgostiților, unghiile tale trebuie să aibă o nuanță care să se potrivească cu orice ai purta. Încearcă OPI Nail Lacquer în nuanța Big Apple Red sau OPI Nail Lacquer în nuanța Mod About You dacă vrei ceva natural. Ca manichiura să reziste mai mult timp, folosește OPI Base Coat, iar la final, peste culoare, adaugă OPI Brilliant Top Coat.

Bucle pentru un look romantic

Pentru Ziua Îndrăgostiților, poți alege să-ți faci bucle lejere pentru că ele îți vor oferi un look romantic și foarte lejer. Folosește EIMI Mistify Me Light pentru a fixa coafura.

Fă-l să se îndrăgostească de mirosul tău

Există o modalitate mai bună prin care să porți parfumul și să-l faci să se îndrăgostească de tine. Nu aplica parfumul pe încheietura mâinii ci în alte trei locuri: după lobul urechii, la baza gâtului și în spatele genunchiului. Dacă vrei ca mirosul să fie mai intens, folosește o loțiune de corp înainte. Parfumul este mult mai rezistent pe o piele hidratată.

Lasă un răspuns

Pin It