BeautyMAG

Pregătirea părului pentru vacanța de vară

Pinterest LinkedIn Tumblr

Îngrijirea părului pe timpul verii este esențială. În lunile calde, trebuie să te asiguri că firele de păr sunt sănătoase și hidratate odată cu expunerea la razele soarelui. Iată câteva trucuri care te pot ajuta să îți protejezi părul vopsit, să îți pui în valoare balayage-ul și să îți păstrezi  coama cu aspect sănătos.

 

Vara se traduce prin vacanță, evadare, soare, mare. bucurie. Dar cu părul, ce faci? Cum procedezi?

Vopsește-ți părul înainte de vacanță

Dacă te întrebi care este momentul ideal pentru programarea la salon, răspunsul siliștilor este înainte de vacanță. Părul proapăt tuns va fi mai puternic și mai pregătit să facă față căldurii și factorilor de mediu agresiv la care va fi expus. Culoarea? Cu cât mai proaspătă cu atât îți va garanta un look  incredibil în pozele de vacanță.

Ocupă-te de vârfurile deteriorate

Un alt truc care te poate ajuta să ai un păr absolut superb pe timpul verii este să te ocupi de vârfurile deteriorate. Lungimile pot fi tratate cu ajutorul produselor Wella Professionals din gama Color Brilliance. Ai nevoie de netezire? Mizează pe Nutri Enrich și pe uleiurile de păr.

Nu uita de protecția solară!

”Protecția solară este imperios necesară atât pentru menținerea culorii, dar și pentru păstrarea sănătății părului”, spune Cristina Scrisu, Brand Ambassador System Professional. Razele UV usucă firul de păr, motiv pentru care un spray sau o cremă aplicate pe lungimi vor menține părul mătăsos tot sezonul. Pentru părul fin, subțire, cel mai potrivit este Solar Helio Spray de la System Professional.

În vacanța de vară, optează pentru balayage

”Balayage-ul este una dintre cele mai potrivite alegeri pentru zilele de vară”, crede Cristina Scrisu. Atunci când te expui la soare timp îndelungat, această tehnică te va ajuta să obții un aspect natural, iar șuvițele să fie tot mai accentuate.

Menține proaspătă culoarea părului

Poți da un refresh culorii tale cu măștile colorate Wella Color Fresh. Acestea sunt un tratament de tip balsam, fără amoniac, care îți oferă acea culoare vibrantă la care visezi.

Renunță la instrumentele de styling

Uscătorul de păr, placa sau ondulatorul pot fi lăsate deoparte pe timpul vacanței. În schimb, poți folosi pe lungimi Wella Professionals EIMI Ocean Spritz sau să-l împletești pentru a obține acele waves-uri perfecte.

Află mai multe pe www.professionalbrands.ro

Lasă un răspuns

Pin It