BeautyMAG

Pentru un păr super hidratat, alege îngrijirea personalizată

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mediul în care trăim și ne desfășurăm activitatea, stilul de viață și temperatura pot afecta gradul de umiditate al părului, care oricum este foarte scăzut, în general. Da, există o mare varietate de factori externi și interni care ne pot usca părul.

 

Mai exact, expunerea la soare, deficiențele nutriționale, contactul cu clorul din piscină, utilizarea uscătoarelor de păr și a plăcilor de îndreptare, printre altele, modifică producția de uleiuri naturale și împiedică părul să păstreze suficientă umiditate.

Astfel, ne trezim cu un păr tern și lipsit de viață. Însă, Cu Radialux Micro-Ions și un amestec de special ingrediente hidratante putem oferi instant hidratare părului, cu efect de strălucire instantanee, moliciune și libertate de mișcare.

Pentru un păr super hidratat, alege îngrijirea personalizată

DEEP MOISTURE, formula Londa Professional cu ingrediente speciale pentru părul uscat este inspirată din ingrediente cu putere mare de hrănire și hidratare: miere și mango. De altfel, mierea este cunoscută pentru proprietățile sale de îngrijire și capacitatea sa de a absorbi umezeala direct din aer. În timp ce mango conține o mare varietate de fitochimicale și este cunoscut pentru puterile sale de vindecare datorită ingredientelor sale nutritive cheie.

Şamponul din gama DEEP MOISTURE ajută la hidratarea instantanee a părului uscat. Rezultatul te va surprinde mai mult decât plăcut: un păr catifelat, strălucitor și ușor de pieptănat. Masează șamponul pe părul umed și apoi clătește-l bine. Aplică apoi conditioner sub formă de spray, ce oferă o instant o umiditate intensă, mai multă strălucire și, totodată, te ajută să ai un păr descurcat și ușor de pieptănat. Pulverizează pe părul umed sau uscat, fără să clătești.

Cum și ce alegi?

Dacă alegi să folosești variantă clasică de balsam, vei obține, de asemenea, hidratarea de care are nevoie părul uscat. Efectul? Părul devine instant moale, ușor de pieptănat și va fi mai strălucitor. Tot ce trebuie să faci este să masezi balsamul pe părul umed, să-l lași să acționeze 1-3 minute, după care să clătești.

În plus, răsfață-ți podoaba capilară cu o Mască intensivă, pentru un efect instant de hidratare profundă. Vei obține un păr moale și strălucitor, demn de invidiat. Masează masca pe părul umed și lasă să acționeze timp de 5 minute. Clătește apoi temeinic.

Stă în puterea ta să ai un păr mai frumos și mai sănătos!

 

Lasă un răspuns

Pin It