BeautyMAG

Pentru un look perfect și natural, acum ai Londa Professional PERFECT NUDE

Pinterest LinkedIn Tumblr

Frumusețea unei femei constă în naturalețe și în felul în care și-o poartă. Frumusețea naturală este cel mai bun atuu al tău. #Nudelook este îmbunătățire subtilă a culorii naturale a părului tău. Ne jucăm cu vorbele, dar și cu culorile, iar la final revenim mereu la natural.

 

Și totuși…Vrei să fii remarcată și să îți sporești atractivitatea, fără însă să ai o culoare prea evidentă și un aspect nenatural? Te-ai plictisit de culorile clasice cu aspect natural care ți-au fost propuse de atâtea și atâtea ori?

Londa Professional PERFECT NUDE

Ei bine, de acum ai la dispoziție noul serviciu de colorare LONDA PROFESSIONAL PERFECT NUDE! Acest nou serviciu de colorare este interpretarea Londa Professional a trendului Nudelook și a fost creat pentru a-ți îmbunătăți aspectul, oferind în același timp un aspect perfect natural. Colorat, dar atât de natural!

De ce să alegi LONDA PERFECT NUDE?

Noua gamă se remarcă prin felul în care se joacă cu caracteristicile și subtonurile unice ale fiecărei persoane, pentru a crea o culoare personalizată, autentică, care imită culoarea naturală a părului. De la cea mai închisă nuanță de brunet, la cel mai deschis tip de blond, Londa Professional își propune prin noul trend să atingă echilibrul perfect între tonurile reci și calde, pentru a crea acest subtil, fără efort și elegant aspect #Nudelook. Un aspect natural perfect, cu tonuri blânde, prietenoase și strălucitoare:

Sweet Nude

Este despre un look natural, care porneste de la nuante de blond cappuccino mediu si merge spre blond deschis. Fata este pusa în valoare si iluminata de diferitele tiplogii de blond si de valurile de culoare care dau subtilitate, lejeritate si serenitate coafurii tale.

Soft Nude

Descrie un look dintr-o zona de bej nisipiu lejer si natural, care beneficiaza de tuse de lumina crem.  Este o placere sa te scufunzi vizul în întinderea bej nisipie a blondului natural evidentiat în partea superioara a capului.

Glowing Nude

Aduce în atentie un blend fantastic de felurite nuante de nude precum culoarea migdalelor coapte si tente de cappuccino alaturi de un buchet de tonuri de tonuri calde si reci de maro deschis.

PERFECT NUDE pentru Perfect Skin

O particularitate a acestui trend #Nudelook este aceea că se potrivește oricărui tip de piele: nici cald, nici rece. Pentru un plus de naturalețe și strălucire, asortează rujul cu nuanța părului și cu tenul!

Alege PERFECT NUDE pentru un aspect mai natural, mai atractiv!

 

Lasă un răspuns

Pin It