BeautyMAG

Noua Illumina Color de la Wella Professionals – pentru cea mai luminoasă culoare de păr care există

Pinterest LinkedIn Tumblr

Imaginează-ți o culoare care scoate în evidență atât luminile, cât și umbrele. O culoare eveniment, creată de o vopsea de păr inspirată de machiaj și de cotidian. Nu reușești? Mai încearcă! Dacă nu, îți prezentăm noua Illumina Color de la Wella Professionals, cea mai nouă vopsea permanentă de păr marca Wella Professionals. Pentru ca tu să ai parte de cea mai luminoasă culoare de păr pe care ai văzut-o vreodată.

Noua formula Illumina Color are la bază tehnologia ultrarevoluționară Microlight, care permite luminii să pătrundă în firul de păr și apoi să radieze din interior înspre exterior pentru un efect ireal de luminozitate.

Noua Illumina Color de la Wella Professionals – lumina cât cuprinde

Illumina Color integreaza tehnolologia Metal Purifier, care previne deteriorarea părului prin eliminarea metalelor prezente în firul de păr. Și veștile bune nu se opresc aici. Illumina asigură o acoperire de până la sută la sută a firelor albe, și o ridicare a culorii de până la 3 tonuri, deschizând, intensificând și îmbunătațind culoarea părului.

Formula sa este una vegană, ceea ce constituie un beneficiu major pentru menținerea sănătătății și integritătii podoabei  părului, iar noile nuanțe disponibile în paletarul cromatic sunt asemeni unui caleidoscop.

După cum îți spuneam, principalul atuu al vopselei Illumina Color de la Wella Professionals este acela că oferă o reflexie extraordinară a luminii, o nuanță naturală și o calitate excelentă a părului. Pentru ca tu să poți să ieși în lumina.

Illumina Color vorbește despre luxul discret

În anul 2024, moda, dar și un look elegant nu se mai rezumă la expuneri stridente pentru a atrage atenția. Acum ai nevoie de încredere, de discreție, de măiestrie. Trendul e diferit și e nevoie să fii irepreșabil de simplă și de elegantă.

Culoarea care inspiră

Illumina Color pune pe tapet o culoare inspirată de machiaj. O culoare care nu arată ca și cum părul ar fi vopsit. Este natural de luminoasă. Incredibil de reconfortantă.

Stiliștii Wella Professionals consider că fiecare look poate fi personalizat, adaptat la dorințele femeii și la visele ei.  Cu Illumina Color, ai la dispoziție două palete de culori – culori calde și culori reci.

Noua Illumina Color de la Wella Professionals  – cum se obține cel mai luminos look?

În prezent, tot mai multe femei își doresc rezultate îmbunătățite de culoare și sunt dispuse să plătească mai mult pentru look-uri naturale. Illumina Color oferă libertate și este potrivită oricăreia dintre noi, având o paletă compactă, dar modernă, în care fiecare nuanță creează un finish multidimensional cu aspect 100% natural.

Da, Illumina este cea mai luminoasă vopsea de păr din portofoliul Wella Professionals. Tu când  o încerci?

 

 

 

Lasă un răspuns

Pin It