BeautyMAG

Cum să porți părul alb pentru a te pune în valoare?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Părul alb are nevoie în permanență de strălucire și hidratare. Dacă vrei ca tonurile de păr să fie puse în valoare, atunci e nevoie să fii atentă atât la rutina de îngrijire, dar și la tunsorile și coafurile pe care le adopți.

 

 După o perioadă de timp, părul tinde să aibă mai multe tonuri de culoare, așadar profit! Păr lung, bucle sau împletituri? Toate îl vor scoate în evidență.

Păr lung și wavy

Trebuie să recunoaștem că buclele lejere arată bine pe orice culoare a părului. Nimic nu se compară cu acel mix de texturi în care buclele iau diferite dimensiuni, în special pe un păr foarte lung. Pentru a obține acest look, aplică EIMI Ocean Spritz pe părul umed, apoi usucă-l. După acest pas, aplucă EIMI Sugar Lift, folosește un ondulator și așază buclele cu ajutorul degetelor.

Păr lung și drept

Un păr foarte drept devine un spectacol al umbrelor și nuanțelor. Un păr coafat impecabil, întins fără cusur îți oferă un mare atuu. Cum faci?  Înainte să folosești placa de îndreptat părul, aplică un produs de protecție împotriva căldurii, EIMI Thermal Image, iar la final, nu uita să hidratezi părul și pe lungimi cu EIMI Oil Spritz.

Păr scurt

”Ce faci cu magical păr scurt? Îl pui în valoare! Oferă-i un boost de volum cu ajutorul uscătorului de păr”, ne sfătuiește Laurențiu Bostan, stilist Wella Professionals. ”Înainte de toate, spală părul cu INVIGO Volume Boost Volumizing Shampoo, apoi aplică masca Volume Boost Crystal Mask pentru hidratare. Apoi usucă părul și coafează-l cu ajutorul unei perii rotative. Scopul? Să îi oferi volum.

Împletitură coadă de pește

”Părul alb permite multă îndrăzneală. Da, aici, este foarte ușor să creezi noi texturi cu ajutorul împletiturilor, iar cele de tipul cozii de pește sunt wow, plus că oferă un aer proaspăt look-ului tău”, ne spune stilistul Wella Professionals, Laurențiu Bostan.

Pixie cut

Părul alb a arătat întotdeauna fabulos într-o tunsoare pixie și nu ne putem da seama încă dacă părul alb scoate tunsoarea în evidență sau tunsoarea pixie scoate tonurile de alb în evidență?

Tunsoare bob

În ultimii ani, tunsorile de tip bob lung au fost extrem de apreciate. Se pare că de data aceasta este momentul tunsorilor bob, pentru că ele evidențiază foarte bine tonurile de alb.

Împletitură de mari dimensiuni

Dacă împletiturile de tip coadă de pește evidențiază părul alb, același efect îl putem obține fără prea mult efort cu ajutorul împletiturilor lejere și de mari dimensiuni. Folosește EIMI Dry Me pe lungimi și vârfuri și îți va fi mult mai ușor să jonglezi cu aceste coafuri.

Oferă strălucire părului alb

Părul alb natural are nevoie de un plus de strălucire. Optează pentru serviciile Express Silver Glow by True Grey pentru a scăpa de tonurile nedorite de galben în doar 15 minute.

Lasă un răspuns

Pin It