BeautyMAG

Coafuri de petrecere: de la cozi de cal la cocuri clasice. Alege-ți preferata și strălucește!

Pinterest LinkedIn Tumblr

 Sfârșitul de an te emoționează? Aștepți cu nerăbdare să petreci alături de familie și prieteni? Cu siguranță, decembrie este luna cea mai încărcată pe toate planurile, dar mai ales emoțional. De aceea, nu uita să te pui pe primul loc și să ai grijă de tine! Coafuri de petrecere: de la cozi de cal la cocuri clasice.

 

Sărbătorile care se apropie sunt cel mai bun moment pentru a-ți acorda un moment de răsfăț și a-i oferi părului un look sofisticat și elegant. O coafură îngrijită și elegantă te va face să te simți mai bine și îți va permite să faci o impresie bună prietenilor și familiei.

Coafuri de petrecere: de la cozi de cal la cocuri clasice

Indiferent de stilul tău preferat, este nevoie doar de puțină imaginație (și dorința de a experimenta) pentru a crea look-uri de mare impact, cum ar fi cocuri înalte și joase, împletituri și coafuri originale îmbogățite cu accesorii.

Dacă ești în căutarea unor coafuri îndrăznețe pentru sărbători, iată updo-urile și look-urile de păr pline de farmec, pe care să le abordezi cu această ocazie, toate foarte elegante!

Coafuri simple pentru petreceri elegante: cozi de cal joase

De câteva sezoane, coada de cal, în special în versiunea sa joasă, a fost, fără îndoială, una dintre cele mai testate, chiar și atunci când vine vorba de coafuri pentru sărbători. Coada de cal joasă, esențială și ordonată este ideală pentru toate ocaziile pentru a obține un look simplu și elegant.

În acest sezon, cozile de cal pregătite pentru sărbători vor fi în principal inspirate din anii ’60, o perioadă care a influențat puternic tunsorile și coafurile pe tot parcursul acestui an. Așadar, undă verde pentru cozi înalte și foarte înalte pentru a înălța și a obține volum maxim, toate împodobite cu benzi, bentițe și panglici ce dau o aură aparte, perfectă pentru sărbători.

Chignon, un clasic mereu la modă

Dacă ești în căutarea unor coafuri ușor de făcut, o coafură cu coc este perfectă (și, de asemenea, infailibilă). Optează pentru Chignon – un coc clasic care nu se va demoda niciodată! Nu este o coincidență faptul că este întotdeauna printre cele mai populare alegeri pentru coafuri cu păr lung și mediu pentru petreceri. Cu toate acestea, da, poți încerca și microchignon-ul, dacă ai părul scurt.

Ca noutate, cocurile Chignon își schimbă poziția în timp: de la ceafă, unde au fost poziționate timp de câteva sezoane, mai sus, pe vârful capului, astfel încât să creeze un efect aproape pieptănat, cu o notă obținută instant  a anilor ’60. O necesitate: Efectul de volum curat și strălucitor, chiar mai bine dacă este decorat cu câteva bijuterii speciale pentru păr.

Pentru a te asigura că părul tău arată impecabil, ține mereu în geantă spray-ul anti-static pentru strălucire: Style Satin On de la Londa Professional. De ce? Pentru că îl poți aplica oriunde, oricând: în mașină, la birou sau în taxi. Și astfel obții un efect expres de împrospătare a coafurii, dar și un plus de strălucire.”, recomandă Cristina Gavrilă, hairstylist Londa Professional.

Disponibil și în versiunea mini (40ml) acest spray pentru strălucire îți permite să îl ai tot timpul în geantă și să fii mereu pregătită pentru orice eveniment.

Coafuri cu părul strâns în vârful capului

Cu sau fără breton, bine fixat la baza capului sau dezvoltat vertical pentru volume supradimensionate: o selecție capabilă să satisfacă orice gust atunci când vine vorba de coafarea părului.

Coafuri de petrecere cu accesorii

Pe părul liber sau legat, aplicarea accesoriilor este cea mai ușoară și mai elegantă soluție în același timp. Iată câteva sugestii: Prima aduce în prim plan un păr liber prins cu o bandă de catifea cu cu o fundă supradimensionată. O altă variantă de coafură cu accesorii este ideal a fi făcută pe un păr scurt, peste care se aplică un voal într-o culoare roșie. A treia propunere include un accesoriu cu pietre care să fixeze părul pe lateral (preferabil pe o singură parte). Ultima propunere, pe de altă parte, este reprezentată de un coc ușor ciufulit și prins cu o panglică roșie în lateral.

Împletituri: inevitabile și atât de iubite

Un alt must-have printre coafurile de sărbători: împletitura! Poți experimenta trei moduri diferite de a purta o împletitură pe părul lung: lateral, într-un mod lejer și ușor sau cu un finisaj elegant și părul bine întins și fixat la bază; Alternativ, o împletitură tip coroană, în loc de un coc clasic.

Coafuri de petrecere pentru păr lung și liber

Dacă ai părul lung și îți dorești o coafură festivă, nu e neapărat nevoie să-l prinzi: părul lung poate fi, de asemenea, purtat liber. De exemplu, îl poți fi pieptăna în lateral sau îl poți îmbogăți cu volum cu valuri și bucle.

Coafură pentru păr mediu și scurt

În acest caz, lucrurile sunt și mai simple. Pentru sărbătorile de anul acesta, versiunea elegantă și vintage predomină în toate stilurile de păr: scurt sau bob.

 

Coafura e gata? Nu uita de touch-ul final pentru o coafură de seară: Spray-ul pentru strălucire!

Un spray pentru strălucire cum este Style Spark Up de la Londa Professional este produsul ideal de styling. De ce? Pentru că îl poți folosi ca să îți retușezi coafura și aspectul părului, atunci când urmează să ieși la o cină festivă sau la o plimbare prin oraș. Mai mult decât atât, spray-ul pentru strălucire este potrivit și pentru acasă, dacă nu vrei să petreci prea mult timp pentru a-ți aranja părul.”, explică specialistul Londa Professional.

 

Acestea fiind spuse și urmate, petrecerea poate să înceapă!

 

Recomandări:

Ser pentru strălucire fără fixare Style Satin On, Londa Professional, preț – 29 lei

Spray pentru strălucire Style Spark Up, Londa Professional, preț – 46 lei

Lasă un răspuns

Pin It