BeautyMAG

Cele mai îndrăznețe coafuri ale verii pe care merită să le încerci

Pinterest LinkedIn Tumblr

Zilele de vară sunt tot mai aproape, chiar dacă, uneori, temperaturile ne mai joacă feste. Sezonul cald este despre culoare, despre look-uri îndrăznețe, despre coafuri ideale pentru zilele de plajă sau pentru festivaluri. Așadar, iată câteva propuneri din partea stiliștilor Wella Professionals pe care le-ai putea încerca. Iata cele mai îndrăznețe coafuri ale verii pe care merită să le încerci.

 

Bobul wavy

Această tunsoare poate prinde instant o altă notă cu ajutorul buclelor wavy. Ai nevoie doar de un spray pentru textură și un ondulator. Alegerea noastră? EIMI Ocean Spritz, un spray cu sare pe care să-l aplici pe lungimi și vârfuri.

Jumătate de coadă de cal

”Una dintre cele mai simple coafuri este semi-coada de cal. Mai exact, utilizezi doar jumătate din cantitatea de păr ca să realizezi coada de cal”, punctează Ionela Chiriac, stilist Wella Professionals. Ulterior, aceasta trebuie să fie cât mai strânsă, urmată de niște bucle lejere și glossy.

Cele mai îndrăznețe coafuri: împletituri

Vrei să te simți ca și cum ai fi pe plajă? Perfect! Texturează-ți părul, mizează pe un balayage și completează totul cu niște împletituri pentru un look demn de Instagram. Dacă vrei să te bucuri rapid de răsuceli și împletituri, atunci ține aproape șampnul șamponul EIMI Dry Me. Te alegi cu volum și texură pentru firul de păr.

Fundiță

Acest look o are ca sursă de inspirație pe Blair Waldorf din celebrul serial Gossip Girl. Este ușor de realizat și oferă instant un aer elegant ținutelor pe care vrei să le adopți. Și, de ce nu, aceasta coafură poate fi un look porivit chiar și pentru o nuntă.

Cocuri

”Uită de clasicul coc și optează pentru o variantă mai îndrăzneață: două cocuri de mici dimensiuni, chiar în vârful capului”, spune Antoaneta Stoican, stilist Wella Professionals.. Tot ce trebuie să faci este să împarți părul în două, să secționezi porțiunile în care vor fi cocurile și să folosești spray-ul EIMI Mistify Me Strong.

Bentița boho

Acest look este potrivit atât pentru ținutele de festival, cât și pentru aparițiile pe plajă. Este ideal pentru orice tip de păr, indiferent de lungimea lui.

Împletituri ADN

Împletiturile ADN sunt adevărate opere de artă, mai ales pentru festivaluri. Dacă îți dorești un look complet diferit, care să atragă toate privirile, atunci acesta este perfect pentru tine.

Păr creț și definit

Iubim părul creț, chiar dacă este foarte greu de întreținut, iar sursele de căldură și umiditatea nu sunt tocmai prietenoase în această ecuație. Din fericire, EIMI Nutricurls Fresh Up Spray este cea mai bună soluție pentru zilele de vară, deoarece oferă o definire instantă a părului creț.

Păr de sirenă

Dacă tot îți vei petrece timpul la mare, te poți inspira din look-urile adoptate de Ariel, micuța sirenă. Cu cât părul este mai lung, cu atât mai bine. Pentru asta, ai nevoie de foarte multă hidratare, iar o programare la salon este întotdeuna binevenită.

Bucle inspirate din anii ’70

Când ne gândim la anii ’70, automat ne gândim și la prezentările de modă care aduc un vibe super chic și hippie. Aceste bucle pot fi obținute cu EIMI Glam Mist Shine Spray.

Balayage

Iată un trend care a făcut furori în ultimii ani și care se potrivește perfect cu zilele de vară. Această tehnică ajută la obținerea celor mai fascinante rezultate și oferă un efect demn de sezonul cald. În plus, este un look poate fi creat atât pe tonuri calde de blond, cât și pe blond rece.

Păr strălucitor

Indiferent de sezon, ne dorim ca părul nostru să aibă o strălucire aparte. Vara, însă, atunci când ne expunem foarte mult la razele soarelui, avem nevoie de un tratament care să redea firelor de păr strălucirea. În acest sens, Pure Glossing este potrivit, fiind un tratament rapid, ușor de folosit și care oferă un aspect proaspăt firului de păr.

Părul de culoarea piersicii

Iubitorii nuanțelor rose-gold vor iubi și acest trend în care părul nu este nici roz, nici portocaliu, ci o nuanță care se potrivește cu toate tonurile de piele și face ca firul de păr să pară extrem de strălucitor.

Lasă un răspuns

Pin It