BeautyMAG

Caniculă, vânt, soare, sare și clor – cum să ai grijă de părul tău în august?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sub soarele de august, la plajă sau la piscină, în oraș sau pe străzile cu iz de vacanță, e nevoie să ne adaptăm coafurile și rutina capilară ca să ne fie bine. Iată o reteță de succes pentru ”părul de vară”de la specialiștii Londa Professional. Caniculă, vânt, soare, sare și clor – cum să ai grijă de părul tău în august?

 

În zile fierbinți de august, suntem atente ca ne protejîm atât pielea, cât și părul. Dacă vrei să știi care sunt cele mai eficiente sfaturi de îngrijire a părului pe vreme caniculară, ia aminte la Alina Culina, stilist Londa Professional.

Caniculă, vânt, soare, sare și clor – cum să ai grijă de părul tău în august?

  1. Ajustează-ți culorea părului. Nu te grăbi să ceri balayage complicate și suvițe suprapuse. Mai degrabă, optează pentru un blond mai închis, privilegiază reflexele reci și blondurile platinate.
  2. La plajă, nu uita de protecția solară pentru păr și ține aproape de pălării, bandane și eșarfe.
  3. Alege să mânânci cât mai crud și mai sănătos. Multe fructe zemoase, multe legume verzi. Crudități cât cuprinde. Mănâncă sănătos. Optează pentru o infuzie de vitamine și minerale.
  4. Hidratează-te cât mai bine. Apa ajută la hidratarea pielii, dar și a părului. Un corp hidratat, se vede până în vârful ultimului fir de păr.
  5. Apa termală devine un produs de îngrijire minunat atât pentru față, cât și pentru păr. Fii generoasă!
  6. Pune în arsenalul tău de îngrijire de vacanță produse leave – in sunt și uleiuri de păr. Ele salvează de multe ori niște vârfuri neglijente și rebele. Recomnadarea stilistului Londa Professional? Balsamul Deep Moisture.
  7. Coafurile de zi, dar și cele de seară sunt lejere, simple și naturale. Bucle, cozi, împletituri largi.

 

 

Lasă un răspuns

Pin It