BeautyMAG

Buze moi în condiții extreme

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dacă iarna poate părea blândă în ultima vreme, ei bine un lucru e sigur: ea există și când va fi să vină, să ne ținem bine.  Frigul, zăpada și gerul pot lovi oricând. Oficial, suntem în plină iarnă, și vremea geroasă poate lovi oricând. Iată cum să ai buze moi în condiții extreme.

Apoi, există și varianta în care dorul de zăpadă să te împingă către munte, către ski, către săniuș. Iar acolo, e musai să fii precaută, pentru ai nevoie de protecție solară. Sus, pe culmi, soarele arde mult mai puternic decât în unele zile de vară!

Buze moi în condiții extreme

Dacă te-ai gândit deci deja să îți protejezi tenul cu o cremă cu SPF, ai luat o decizie minunată, dar nu uita că buzele sunt încă și mai sensibile, se pot arde imediat și au nevoie de încă și mai multă protecție. Știi de ce? E simplu. Pielea buzelor, la fel ca cea din jurul zonei ochilor, nu are glande sebacee. Ceea ce înseamnă că buzele se usucă de 10 ori mai repede decât pielea feței și a corpului, astfel încât acestea au nevoie de puțin mai multă îngrijire și pot fi mai sensibile decât pielea feței.

Vremea extremă, gerul și uscăciunea din aer le usucă și le fac să crape rapid. Ți-e sete, te hidratezi, dar picăturile mici care mai rămân pe buze accentuează efectul agresiv al vremii reci asupra țesutului fin al acestora, grăbind uscarea și provocând câteodată adevărate răni.

Soluția este să protejezi continuu buzele atunci când te confrunți cu agenții de mediu agresivi ai iernii:

–    soare reflectat de zăpadă

–    ger

–    vânt

Balsamul de buze ISDIN cu SPF50, pentru condiții extreme, protejează buzele în toate aceste condiții delicate. Prezintă un grad de protecție solară foarte ridicată UVA/UVB SPF 50+.

Protejează buzele împotriva agresiunilor externe (vânt, soare). Hidratează și hrănește intens buzele.

Iar dacă răul a fost deja făcut, buzele s-au uscat și chiar au crăpat, balsamul ISDIN SPF50+ ajută la refacerea buzelor uscate, calmează iritația și roșeața, lăsând o senzație  de confort. Aplică un strat foarte gros de balsam și lasă-l să acționeze toată noaptea. Virtuțile vindecătoare ale acestui produs îți vor permite să hrănești și să repari buzele uscate. Este un produs testat dermatologic, care poate fi folosit cu succes atât de către femei cât și de către copii și de bărbați.

În plus, pentru a avea buze frumoase și sănătoase, ia aminte:

Exfoliază: Cu scopul de a scăpa de celulele moarte, este necesar să-ți exfoliezi buzele o dată pe săptămână pentru a le permite să-și recapete toată moliciunea și luminozitatea.

Evită să-ți rozi și umezești buzele cu limba: atunci când este umedă, pielea se usucă mai ușor.

Hidratează-te consumând apă foarte des: este unul dintre cele mai naturale remedii pentru a preveni crăparea buzelor.

Folosește cu moderație rujurile cu efect mat: texturile lor tind să usuce buzele mai mult decât rujurile clasice. De preferat sunt cele care au vitamina E în compoziție.

Produsele de fotoprotecție ISDIN pot fi achiziționate online și din farmacii.

 

Pret recomandat: 27 de lei

 

 

 

Brandul ISDIN este lider al pieței de produse dermato-cosmetice din Spania, gândit împreună cu  medici dermatologi şi farmacişti. Portofoliul ISDIN este rezultatul cercetării şi inovaṭiei continue, care au ca singur scop dezvoltarea de produse de avangardă în dermatologie, cu formule avansate, texturi şi soluṭii terapeutice noi, ce oferă o abordare holistică, combinând tratarea, întreṭinerea şi terapiile de prevenṭie.

 

ND Medhealth este o companie farmaceutică cu o gamă completă de servicii, distribuitor pe piața din România a brandurilor dermato-cosmetice URIAGE și ISDIN (brand lansat la noi în 2021).

 

Lasă un răspuns

Pin It