BeautyMAG

Ajută-ți pielea să treacă mai ușor peste iarnă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Unul dintre cele mai de impact ingrediente pe care poți miza în timpul iernii este ureea. Este ingredientul nr 1 la la capitolul îngrijire pentru pielea uscată și keratoza pilară (“pielea de gaină). Ajută-ți pielea să treacă mai ușor peste iarnă.

 

Ureea are o dublă acțiune umectantă și hidratantă, ceea ce asigură un nivel de apă optim la nivelul pielii. Dar unde mai pui că tot magica uree te susține în dorința ta cea mai mare, aceea de a avea pielea fină și catifelată. Studiile științifice demonstrează și că, ureea ajută pielea să fie mai permeabilă și boostează eficiența altor ingrediente benefice. Și uite așa, e mai logic de ce serumurile sunt și mai de impact atunci când sunt utilizate în paralel cu rutine de îngrijire care au la bază ureea.

Ajută-ți pielea să treacă mai ușor peste iarnă

Credem că ai aflat deja că ISDIN a creat o moleculă excepțională de uree, după ce a îmbunătățit formula sa de bază și, implicit proprietățile. Ureea Isdin e componenta de bază din gama Ureadin.

Care sunt virtuțile de frumusețe ale ureei?

Extrem de bine tolerată de către pielea umană, ureea este un activ cosmetic foarte râvnit. Ea posedă nenumărate proprietăți foarte benefice pentru tenul nostru.

  • Este purifiantă și antibacterianî – împiedică proliferreea bacteriilor responsabile de apariția afecțiunilor cutanate
  • Hidratează pielea grație puterii sale de a reține apa în țesuturi. Ureea ameliorează capacitatea epidermei de a atrage și de a reține apa
  • Keratolitică – ajută la eliminiarea celulelor moarte și a scuamelor și favorizează reînnnoirea celulară.
  • Exfoliantă – favorizează dispariția mătreții
  • Nutritivă – înmoaie și catifelează pielea
  • Ureea pătrunde foarte ușor în epidermă și favorizează asimilarea altor activi benefici pentru aceasta.

Secretul concentrațiilor ureei

Știai că, în concentrații reduse (≤ al 10%), ureea are proprietăți keratoplastice (modulează plasticitatea stratului cornos), pe când în concentrații ridicate (> al 10 %), ea are proprietăți keratolitice: promovează detașarea celulelor moarte de suprafață și, în consecință, regenerarea pielii.

De aceea, gelurile de duș care conțin uree în procent de 5-10% sunt divine pentru pielea ta? Recomandarea noastră pentru Gel de duș hidratant Ureadin vine mănușă.  Acesta nu conține săpun, dar este bogat în acid lactic și respectă bariera pielii. Este ideal pentru igiena corporală zilnică a pielii uscate.

Indiferent ce preferi, ISDIN are formula potrivită nevoilor tale. Acum pielea ta este cea care alege. Caută produsele Ureadin în farmacii și online.

Preț începând cu 53 de lei pentru 400 de ml.

 

 

 

Lasă un răspuns

Pin It