BeautyMAG

𝗠𝗲𝘁𝗮𝘃𝗲𝗿𝘀𝗲 𝗖𝗼𝗹𝗹𝗲𝗰𝘁𝗶𝗼𝗻 de Roxana Bența

Pinterest LinkedIn Tumblr

Bine ați venit în Metaverse-ul culorilor inovatoare! În lumea realității virtuale, unde creativitatea și autoexprimarea sunt infinite. Azi, îți facem cunoștință cu 𝗠𝗲𝘁𝗮𝘃𝗲𝗿𝘀𝗲 𝗖𝗼𝗹𝗹𝗲𝗰𝘁𝗶𝗼𝗻, o colecție de Nail Art creată de Roxana Bența, Nail Artist OPI.

Inspirată din realitatea virtuală și folosind nuanțe din colecția 2023 OPI Me, Myself and OPI, Roxana Bența lansează o colecție inedita, cu nuanțe inspirate di metaverse, acolo unde culoarea nu are limite.

𝗠𝗲𝘁𝗮𝘃𝗲𝗿𝘀𝗲 𝗖𝗼𝗹𝗹𝗲𝗰𝘁𝗶𝗼𝗻 de Roxana Bența

Odată fan OPI sau pur și simplu iubitor de culoare, vei vedea că te vei îndrăgosti de nuanțele de roz, mai exact de baby roz și roz piersică până la roz pudrat și roz punch, în finisaje sidefate și strălucitoare. Me, Myself and OPI este o explozie de pasteluri jucăușe și confortabile, prinse într-un curcubeu de nuanțe: galben cremos, mandarină, turkestan și turcoaz cremos, pentru ca tu să poți face lumii o declarație dulce. Roșul puternic, de cireașă aprinsă, poate fi purtat ca un accent sau ca nuanță unică, îndrăzneață. Două nuanțe de violet, heliotrop și lavandă în amurg, oferă vibrații de echilibru, stabilitate și seninătate.

Culoarea OPI

De aici și pasiunea Roxanei Bența pentru această paleta coloristică de pe urma căreia ea ne propune 3 modele de #NailArt.

  • Pixels in the Metaverseeste un model obținut cu nuanța #NFTeaseMe șii Chrome Effects, design cu forme geometrice pixelate.
  • Cyberpunk designeste un model minimalist, cu text și linii bine precise, un model portacaliu luminat.
  • Colorverseeste un univers de culori pastelate într-o singură manichiura cu aspect mat și un design 3D abstract.

În această perioadă, auzim tot mai des auzim de cuvântul Metaverse, mai exact o lume virtuală în care utilizatorii, prin avatarurile lor, trăiesc experiențe interactive fără a fi prezenți fizic la locul acțiunii.  ”Am abordat aceasta temă în colectia “Metaverse”, deoarece îmi place să ies din zona de confort, îmi plac provocările și tot ceea ce este nou.

Colectia Me, Myself and OPI prezintă o paletă de nuanțe inspirate din Metaverse, acolo unde culoarea nu are limite.

Roxana Bența – Nail Artist OPI

Cine este Roxana Bența?  Este un nume binecunoscut în domeniul profesioniștilor care se ocupă de frumusețea unghiilor din România. Roxana a devenit Nail Artist acum opt ani și i se pare că a trecut o veșnicie de atunci pentru că în această perioadă s-au întâmplat multe lucruri minunate, pe care nu și le-a imaginat nicio clipă când a decis să urmeze calea aceasta. Talentul ei este subliniat de pasiunea cu care lucrează.

Pe Roxana Bența o găsiți la noul salon Level 10 din Cluj Napoca, Str. Petofi Sandor 10, și o puteți urmări pe rețelele de socializare:

INSTAGRAM           @roxanabenta

https://www.instagram.com/roxanabenta/

TIK TOK                  @roxanabenta10

https://www.tiktok.com/@roxanabenta10

 

Lasă un răspuns

Pin It